fbpx

Dive In Car Meet oppnådde en vekst på 614% i antall oppmøtte på årets arrangement!➡️

For omtrent tre måneder siden inngikk vi et samarbeid med Dive In, hvor blant annet vi skule annonsere for deres Car Meet. Deres ide om et innendørs biltreff i vaskebyen var noe helt spesielt, og vi ønsket å bidra med å spre arrangementet. For ca to måneder siden satte vi i gang med å annonsere for arrangementet, og responsen har vært langt over forventning.

Fra 700 til over 5000 oppmøtte

I fjor kom det rundt 700 personer til Dive In Car Meet. Under årets Car Meet kom det over 5000 mennesker til arrangementet! Målet var opprinnelig å innhente rundt 2500 mennesker til treffet, men når hele 5000 personer møtte opp, slo dette all forventning. Vi visste at vi måtte nå ut til folk på en engasjerende og effektiv måte. Ved å bruke sosiale medier, målrettede annonser og annonser som illustrerte treffet, klarte vi å skape mye oppmerksomhet samt interesse rundt arrangementet. Annonseringen resulterte i en økning på ca 614% i antall oppmøtte sammenlignet med fjoråret! 

Både vi og Dive In er strålende fornøyd med oppmøtet under arrangementet, og vi setter enda høyere ambisjoner for neste års biltreff🚗

Dive In Car Meet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *